foschtalicska

Naponta sok szar zúdul ránk... valamivel tolni kell!

Juice Magazin

Nincs megjeleníthető elem

VikendTrend Magazin

Nincs megjeleníthető elem

Hajdú Péter heti két karate edzésre megy + video

TaKri 2011.03.19. 09:32

Apám! Ez szenzációs hír! Hajdú Péter két karateedzésre megy...

 

 

Na, hát én tolom a sok szart magam előtt... mert ez érdekli a jó népet! Upsz: valaki megfogta Sarka Kata fenekét? Nahát, ejnye-bejnye...  Hajdú Péter fogyókúrás szenvedéseiről se maradjunk le. Jah, csak zárójelben jegyzem meg, én heti 5-szor járok zumbázni! Érdekel? Nem? Nahát... hogyhogy?

Íme a hír:

A TV2 vasárnap esti beszélgetős műsorának megálmodójának élete a fogyókúráról szól: folyamatosan diétásan étkezik és hetente két alkalommal még karatézni is elmegy.

Hajdú Péter arról már korábban is mesélt, hogy a TV2-n futó műsora miatt drasztikus fogyókúrára ítélték a csatorna vezetői, most azonban azt is elárulja, hogy a hétköznapokban hogyan zajlik a kalóriaharc. "Hát van rajtam pár kiló felesleg most... Állandóan a mérlegen állok és az egész életem a fogyókúrázásról szól. Az a legnagyobb bajom, hogy ha egy hét alatt nagy nehezen leadok két kilót, akkor egy vacsorázással visszaszedem." - meséli a tabutv.hu riporterének a műsorvezető.

"Diétás ételeket eszem és sportolok hetente kétszer: gyúrás távol áll tőlem, ezért inkább karatézom. Egyszer hét évig már karatéztam, most pedig újra elkezdtem már fél éve. Nem kell tőlem, félni, mert ez nem arról szól amit a filmekben láttok. Az edzéseken önfegyelmet és összpontosítást tanulunk, tehát ez harcművészet és nem bunyó..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Hajdú Péter, aki annak idején azért kezdett el karatézni, mert nagyon rossz gyerek volt és csak így tudta lekötni az energiáit.

A TV2 sztárja szeretné, ha később mindkét gyerkőce követné a példáját és aktívan sportolnának a szüleikkel. "Ha iszom, akkor inkább csak finom borokat iszom, nem cigizem, nem szeretem, ha a környezetemben cigiznek és próbálom kerülni a zsíros kajákat..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Péter, aki azért váltott életmódot, mert nem szeretne úgy kinézni mint Galambos Lajos.

http://www.tabutv.hu/video/hajdu_peter_heti_ketszer_karate_edzesre_jar_1998/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://foschtalicska.blog.hu/api/trackback/id/tr252752172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása