foschtalicska

Naponta sok szar zúdul ránk... valamivel tolni kell!

Juice Magazin

Nincs megjeleníthető elem

VikendTrend Magazin

Nincs megjeleníthető elem

Megérkezett Japánba a hárommilliós adomány

TaKri 2011.03.19. 12:36

HURRÁ! Megérkezett Tokióba a Magyar Református Szeretetszolgálat négytagú csoportja, amely hárommillió forint értékű élelmiszer-adományt vitt a katasztrófa túlélőinek - erről a csoport vezetője, Osgyán Dániel számolt be a Japán fővárosból kedden telefonon az MTI-nek.

Egy kérdés: a magyar éhező embereknek, és annak a gyereknek, aki havonta egyszer eszik húst, MIKOR VISZNEK ÉLELMISZER-ADOMÁNYT??????  Közelebb vannak, mint Japán, és még életveszély sem fenyeget senkit út közben, no és az úti költség sem lesz oly tetemes.

És még egy kérdés: amikor nálunk volt katasztrófa (igaz, és szerencsére nem ekkora...) jött valaki is segíteni? Mert én nem tudok róla, hogy a Föld 198 országa közül bármelyik is küldöttséget szalajtott volta az iszapkárosult szerencsétlen családoknak, akiknek egy egész életük munkája veszett oda...

A magyar éhező embereknek, felnőtteknek s gyerekeknek egyaránt mikor és ki visz élelmiszer-adományt?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://foschtalicska.blog.hu/api/trackback/id/tr222752579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása